
- reklama -
Suroviny
- 1 l vody
- 3 svazky čerstvého kopru
- 3 hrsti sušených hub
- 2 vejce uvařená natvrdo
- 2 kelímky (po 200 g) sýra Cottage
- Na vývar:
- kousek mrkve
- kousek pórku
- česnek
- petržel
- bobkový list
- nové koření
- kmín
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Do studené vody vložíme všechny suroviny určené „na vývar“, přidáme všechen čerstvý kopr a polovinu hub.
-
Přivedeme k varu a pomalu vaříme cca 30 minut.
-
Poté vyndáme koření a kořenovou zeleninu, polévku přesuneme do mixéru a spolu se 2 kelímky cottage rozmixujeme na hustý hladký zelený krém.
-
Vrátíme do hrnce, přidáme nakrájená uvařená vajíčka a zbytek hub a povaříme ještě 10 minut.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: Tanicka