Konfitovaná drůbeží játra v PH

115
- reklama -

Suroviny

400 g kuřecích jater
300 g sádla
2 větvičky šalvěje
čerstvě mletý pepř
malá cibule
3 stroužky česneku

Postup přípravy receptu

  1. Do pomalého hrnce dáme rozpuštěné sádlo.


    Zobrazit celý recept

  2. Játra si očistíme a nakrájíme na menší kousky. Vložíme do hrnce spolu s nakrájenou cibulí, česnekem a šalvějí. Opepříme a „pomalíme“ v režimu HIGH 2 hodiny.

  3. Játra musí být potopená v sádle.

  4. Hotová přelijeme do vhodné sklenice a necháme ztuhnout. Solíme až na chlebu.

Poznámka od kuchařky

Mažeme na čerstvý chléb. Je to příjemně provoněné česnekem a šalvějí.