
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 větší vepřové koleno
- 2 cibule
- 1/2 větší kapusty
- 5 kuliček zeleného pepře
- špetka šafránu
- 2 lžičky kmínu
- 4 stroužky česneku
- 1 lžička rozmarýnu
- olej
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Koleno si vykostíme, nakrájíme na kousky a dáme dusit na cibuli, kterou jsme před tím orestovali na oleji a přidáme kmín, sůl, špetku šafránu, pepře, rozmarýn, zalijeme troškou vody a dusíme.
-
Kapustu si nakrájíme jako zelí, dáme povařit do slané vody, scedíme(vývar si necháme) a v polovině dušení masa kapustu přidáme a dusíme společně do měkka a podléváme vývarem z kapusty.
-
Pokrm je dost hustý a kdo chce může zahustit jíškou-já nezahušťovala, je-li třeba dosolíme.
Poznámka od kuchařky
Další můj výmysl, který není vůbec drahý a splní vám požadované chutě.
Kuchařka: Bibinka









