
- reklama -
Suroviny
- 400 g hladké mouky
- 1/2 kostky droždí
- 2 lžíce oleje
- 1 lžička soli
- cca 200 ml vlažné vody
- náplň:
- 2 balení tofu natural
- cca ½ hrnku zakysaného sojového nápoje (lze nahradit sojovým jogurtem s trochou vody)
- 2-3 stroužky česneku
- 1 velká cibule
- 2-3 rajčata
- oregano
- sůl a pepř
Postup přípravy receptu
-
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme asi 30 minut kynout. Tofu, zakysaný nápoj a česnek rozmixujeme na krém, který dosolíme a dopepříme podle chuti.
-
Vykynuté těsto rozdělíme na menší kousky, ze kterých vyválíme kolečka o tloušťce necelého 1 cm, na která dáme vrstvu krému.
-
Koláčky posypeme oreganem, nakrájenou cibulí a rajčaty. Troubu vyhřejeme na 200 °C a pečeme asi 30 minut, dokud nejsou okraje zlatavé.
Poznámka od kuchařky
Pro inspiraci a další články se podívejte se na můj blog.
http://fitblogies.blogspot.cz/
Kuchařka: Petras namaste