Koláček Fešáček

57
- reklama -

Suroviny

1 hrnek cukru
1/2 hrnku oleje
1 hrnek mléka
2 hrnky polohrubé mouky
2 vejce
1 prášek do pečiva
Krém:
2 měkké tvarohy
1/2 hrnku mléka
2 vejce
1-2 vanilkové pudinky
cukr

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy dáme polohrubou mouku, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, důkladně promícháme.


    Zobrazit celý recept

  2. Těsto vylijeme na plech, dáme do trouby a pečeme.

  3. Mezitím si uděláme krém.

  4. Až bude buchta udělaná, tak ji necháme vystydnout na lince, vyndáme ji z plechu, rozřízneme a krém namažeme dovnitř.

Poznámka od kuchařky

můžeme přidat : ovoce, ořechy, kakao …. atd

u každé trouby je to jinak …