
- reklama -
Suroviny
- Linecké těsto:
- 140 g tuku
- 140 g hladké mouky
- 1 žloutek
- voda
- Kokosová nepečená hmota:
- 15 dkg kokosu
- 15 dkg másla
- 15 dkg mletého cukru
- Na slepení:
- libovolný světlý krém
- cukrářské perličky
Postup přípravy receptu
-
Upečeme si klasická linecká kolečka, která si necháme stranou.
-
Z přísad na kokosovou nepečenou hmotu vytvoříme těsto, z kterého si ukrajujeme kousky, ty obalíme v moučkovém cukru, dáme do formiček na mušličky a vyklepneme.
-
Pak na linecká kolečka nastříkáme cukrářským sáčkem s vroubkovanou trubičkou pusinku krému a jemně k němu přitlačíme mušličku.
-
Nakonec dozdobíme perličkou.
Kuchařka: majka









