
- reklama -
Suroviny
    
- 200 g hladké mouky
- 100 g másla nebo tuku
- 50 g cukru
- 1 žloutek
- citronová kůra
- Kokosky:
- 4 bílky
- 300 g cukru
- 150 g kokosu
- rybízová marmeláda
- máslový krém na slepení
- čokoládová poleva
Postup přípravy receptu
- 
Vypracujeme těsto, vykrájíme kolečka, pečeme v troubě na 180°C. 
- 
Bílky s cukrem šleháme v páře nebo vodní lázni. Do uvařeného sněhu přidáme kokos. 
- 
Sáčkem tvoříme malé kokosky, které pozvolna sušíme v troubě. 
- 
Na vychladlé kolečko dáme trošku marmelády a pak je krémem spojíme s kokoskami. Na závěr spodní část máčíme v čokoládové polevě. 
            Kuchařka: Ivana41
        
