Koblihy s jablky a pudinkem

48
- reklama -

Suroviny

TĚSTO:
50 g másla
40 g moučkového cukru
4 žloutky
vanilkový cukr
1 lžíce citronové šťávy
3 lžíce rumu
1/4 l mléka
1 lžička cukru
30 g droždí
500 g hladké mouky
1/2 lžičky soli
hladká mouka na vál
tuk na smažení
NÁPLŇ:
jablka
vařený vychladlý pudink karamelový

Postup přípravy receptu

  1. Těsto – viz recept v poznámce. Nebo Vám s ním může pomoci domácí pekárna.


    Zobrazit celý recept

  2. Do vykrájených koblihů zabalíme po kousku oloupaného jablka pokapaného citronovou šťávou a usmažíme klasicky.

  3. Pudink dáme do sáčku s trubičkou a naplníme jím usmažené koblihy.