Knoflíček

65
- reklama -

Suroviny

Korpus:
Suroviny na korpus jsem použila viz
http://www.toprecepty.cz/recept/21025-tripatrovy-svatebni-dort-s-motyly/
průměr 25 cm
čokoládový krém:
300 ml mléka
1 vanilkový puding
1 vanilkový cukr
100 g moučkového cukru
250 g másla
100 g čokolády na vaření
Tentokrát jsem na potahování zkusila vlastní marcipán a super. Fakt paráda

Postup přípravy receptu

  1. U krémů postupujeme standardně, uvaříme pudink s vanilkovým cukrem, necháme vychladnout, pak jej postupně zašleháme do rozetřeného másla s cukrem.

  2. Přidáme rozehřátou čokoládu, která musí být zchladlá a je to :).

  3. Pak už pouze promažeme studený korpus, necháme přes noc ztuhnout a pak potáhneme potahovací hmotou.

  4. Opět je třeba nechat pořádně vychladit a už jen doladit ozdobami.

Poznámka od kuchařky

Zbytek těsta – takže malé kolečko.