
- reklama -
Suroviny
- Korpus:
- Suroviny na korpus jsem použila viz
- http://www.toprecepty.cz/recept/21025-tripatrovy-svatebni-dort-s-motyly/
- průměr 25 cm
- čokoládový krém:
- 300 ml mléka
- 1 vanilkový puding
- 1 vanilkový cukr
- 100 g moučkového cukru
- 250 g másla
- 100 g čokolády na vaření
- Tentokrát jsem na potahování zkusila vlastní marcipán a super. Fakt paráda
Postup přípravy receptu
-
U krémů postupujeme standardně, uvaříme pudink s vanilkovým cukrem, necháme vychladnout, pak jej postupně zašleháme do rozetřeného másla s cukrem.
-
Přidáme rozehřátou čokoládu, která musí být zchladlá a je to :).
-
Pak už pouze promažeme studený korpus, necháme přes noc ztuhnout a pak potáhneme potahovací hmotou.
-
Opět je třeba nechat pořádně vychladit a už jen doladit ozdobami.
Poznámka od kuchařky
Zbytek těsta – takže malé kolečko.
Kuchařka: kikinulka