
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- 16 ks bramborového knedlíku
- 8 vajíček
- 4 cibule
- máslo
- olej
- sůl
- pažitka
Postup přípravy receptu
- 
Všechnu cibuli nakrájíme na slabá čtvrtkolečka a restujeme dohněda na směsi másla a oleje (minimálně 15 minut). Slijeme přebytečný tuk a udržujeme teplou. 
- 
Ve velké pánvi rozehřejeme máslo a kolečka knedlíku na něm opečeme z obou stran dozlatova. 
- 
V jiné pánvi umícháme vajíčka, také na másle, osolíme a vmícháme do nich sekanou pažitku. 
- 
Na talíř servírujeme opečené knedlíky, které hustě posypeme hnědou cibulkou. 
- 
Vedle přiložíme sběračku míchaných vajíček. 
Poznámka od kuchařky
Oblíbené jídlo mojí maminky, které jim vařívali ve školní jídelně. Vzpomněla si na něj náhodou toto léto a zachutnalo nám opravdu všem. Není to asi kdovíjaká novinka, ale já jsem ho neznala, tak třeba se bude zamlouvat i někomu dalšímu.
            Kuchařka: Eliza
        
 
            