
- reklama -
Suroviny
- jakékoliv zbylé knedlíky
- dost škvarků
- 3-4 vejce
- kousek pórku
- trošku sádla
- tvrdý sýr
- pažitka
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
K rozpuštěnému sádlu přidáme škvarky, které ještě trochu vyškvaříme a na tom osmažíme nakrájený pórek. Pak přidáme na kostičky nakrájené knedlíky a smažíme všechno dohromady.
-
Když je osmaženo, přidáme malinko soli, pepř, rozšlehané osolené vejce, které necháme na knedlíkách srazit – mícháme.
-
Hotové posypeme nastrouhaným sýrem a pažitkou.
Poznámka od kuchařky
Udělala jsem nám to k večeři, protože zbyly knedlíky a pošmákli jsme si. Dali jsme si k tomu kyselé okurky.
Docela by bylo dobré, dát místo vajíček kyselé zelí a podobalo by se to chutí haluškám se zelím.
Kuchařka: Bibinka