Kmínový obyčejný chléb z domácí pekárny

107
- reklama -

Suroviny

400 g hladké mouky
240 ml vlažné vody
2 lžičky cukru krystal
1 lžička soli
kmínu
slunečnicová semínka
dýnová semínka
piniová semínka
15 g droždí

Postup přípravy receptu

  1. První pečení v nové domácí pekárně. Recept mám z časopisu pro ženy.


    Zobrazit celý recept

  2. Pekárnu jsem vybavila hnětacími háky.

  3. Do pekárny jsem si prosila mouku, udělala důlek.

  4. Do důlku jsem vlila vodu, do ní jsem přidala cukr a rozdrobila droždí.

  5. Do jednoho rohu jsem dala semínka a do druhého rohu jsem dala sůl.

  6. Takto připravenou směs jsem zapla v domácí pekárně z Lidlu na program „Normální“ – 2:58, množství 750 g a nastavila jsem si stupeň zhnědnutí střední.