
- reklama -
Suroviny
- 1 cibule
- 1 polévková lžíce sádla
- 1 kávová lžička drceného kmínu
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 1 l vývaru
- hrst sušených hub
- ztracená vejce podle počtu strávníků
- čerstvá petrželka
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na jemno, osmažíme ji na rozpuštěném sádle a přisypeme kmín a houby.
-
Orestujeme a zaprášíme hladkou moukou.
-
Zasmažíme, podlijeme vývarem a osolíme.
-
Vaříme cca 20 minut.
-
Polévku podáváme hodně horkou, do každého talíře vložíme ztracené vejce a posypeme hojně zelenou petrželkou.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea