
- reklama -
Suroviny
- 300 g vinných klobás nebo jiných klobásek
- 4 velké cibule ( já jsem použila červené)
- 1 PL tmavého třtinového cukru
- 2 stroužky česneku
- 6 PL ostrého kečupu
- 4 PL sójové omáčky
- čerstvý rozmarýn
- pepř
- 2 PL másla
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na kolečka a necháme ji zesklovatět na másle.
-
Přisypeme cukr a necháme asi 10 min karamelizovat.
-
Poté přidáme nasekaný česnek, rozmarýn, kečup, sójovou omáčku a pepř.
-
Prohřejeme.
-
Na druhé pánvi opečeme klobásky, přidáme je ke směsi, pořádně je směsí obalíme a prohřejeme.
-
Podáváme s bramborovou kaší, šťouchanými brambory nebo s pečivem.
Poznámka od kuchařky
Upravila jsem si recept z časopisu Albert
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea