
- reklama -
Suroviny
- vepřové maso
- hovězí maso
- špek
- králičí maso
- tvrdý sýr
- Niva
- mletá červená paprika
- kmín
- sůl
- pepř
- majoránka
- česnek
- vepřová střívka
Postup přípravy receptu
-
Střeva propláchneme a necháme ve vodě. Různé druhy masa si zkombinujeme podle svých chutí.
-
Maso si pomeleme najemno i nahrubo a smícháme s kořením dle našich zvyků a chutí. Do některých směsí masa, nejlépe těch méně pikantních vmícháme mezi maso i tvrdý sýr či nivu. Na 1 kg masové směsi je vhodné použít asi tak 45 gramů směsi koření, včetně již obsažené soli, které by mělo být cca ½ směsi tedy kolem 20 gramů.
-
Dobře ručně promíchat a pak jen čekat na vynikající chuťový zážitek. Naplníme pomocí mlýnku do připravených střev a můžeme ihned grilovat.
Poznámka od kuchařky
Improvizace v poměrech masa, je jen na Vás a stejně tak i s kořením.
Kuchař: Colombo65