
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 1/2 balení Klasa na čínu
- 5-6 listů kadeřavé kapusty
- 1 velká jarní cibulka
- bylinková sůl
- bramborové gnocchi
- řepkový olej
Postup přípravy receptu
-
Na oleji zpěníme nakrájenou jarní cibulku. Přidáme nakrájenou kapustu a dusíme, než je měkká. V případě potřeby dolijeme vodu.
-
Klaso na čínu přidáme ke kapustě, promícháme a několik minut prohřejeme.
-
Bramborové gnocchi uvaříme podle návodu.
-
Směs ochutíme bylinkovou solí. Není jí potřeba moc, protože samo Klaso je už trochu ochucené. Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
-
Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Další z mých oblíbených jídel. Je to hotové za chvilku, syté a velmi dobré. Varianta do krabičky na oběd.
Klaso na čínu jsou maličké kostičky z klasa, více informací je na jejich webových stránkách http://www.klaso.cz.
Kuchařka: Johanka128