Klaso kostky s kadeřavou kapustou a bramborovými gnocchi

73
- reklama -

Suroviny
1 porce

1/2 balení Klasa na čínu
5-6 listů kadeřavé kapusty
1 velká jarní cibulka
bylinková sůl
bramborové gnocchi
řepkový olej

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme nakrájenou jarní cibulku. Přidáme nakrájenou kapustu a dusíme, než je měkká. V případě potřeby dolijeme vodu.

  2. Klaso na čínu přidáme ke kapustě, promícháme a několik minut prohřejeme.

  3. Bramborové gnocchi uvaříme podle návodu.

  4. Směs ochutíme bylinkovou solí. Není jí potřeba moc, protože samo Klaso je už trochu ochucené. Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.

  5. Smícháme s bramborovými gnocchi a podáváme.

Poznámka od kuchařky

Další z mých oblíbených jídel. Je to hotové za chvilku, syté a velmi dobré. Varianta do krabičky na oběd.

Klaso na čínu jsou maličké kostičky z klasa, více informací je na jejich webových stránkách http://www.klaso.cz.