- reklama -
Suroviny
- – 200 g namletých ovesných vloček
- – 6 g bio kypřící přášek (bez fosfátu)
- – 3 odměrky proteinu (my měli příchuť cookies/oříšky)
- – 450 ml kefírového mléka (bez příchutě)
- – 250 g nízkotučného tvarohu
Postup přípravy receptu
-
Rozpálit troubu na 180 ºC.
-
Smíchat suché ingredience (vločky, kypřící prášek, protein).
-
Postupně přimíchat kefírové mléko a tvaroh.
-
Namočit pečící papír a vyložit ním plech ( misku ).
-
Plech i s hmotou vložit do rozpálené trouby na cca 40 min.
Poznámka od kuchařky
RECEPT KE ZHLÉDNUTÍ ZDE: https://youtu.be/eQWOz0-AdTY
● Přibližné nutriční hodnoty:
Celý koláč :
209,34 sacharidů
132,11 bílkovin
21,9 tuků
Koláč 100 g :
25,22 sacharidů
15,92 bílkovin
2,6 tuků
Kuchař: MildaCZ