
- reklama -
Suroviny
- 1 kg zralejších broskvínebo jiného ovoce,co máte
- 3 dl kefíru
- 1 dl citronového sirupu
- (komu nevadí cukr přidá)
- 4 PL krupicového cukru
Postup přípravy receptu
-
Broskve opláchneme, rozpůlíme, vypeckujeme-dáme se všemi ostatními surovinami do mixeru a rozmixujeme. Přelijeme do vhodné krabičky, já jsem dala část do silikonových formiček na muffinky a dáme do mrazáku, nejlépe přes noc zamrazit.
Poznámka od kuchařky
Nemám zmrzlinovač,honila nás mlsná na něco studeného a šlo to i takto:-)Půlku jsem udělala jen s kefírem a sirupem,do druhé části jsem přidala i cukr a všichni jsme si pochutnali.
Místo kefíru můžeme použít 200g tvarohu a zjemnit 100ml smetany.
Obě varianty jsou moc dobré:-)
Kuchařka: Anna Kocikova