
- reklama -
Suroviny
- 4 větší kedlubny
- 200 g cherry rajčátek
- 1 lžíce kari koření
- svazek mladých cibulek
- chilli papričky podle chuti
- 400 ml kokosového mléka
- čerstvý koriandr
- 2 lžíce přepuštěného másla
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Kedlubny oloupeme a nakrájíme z nich menší hranolky.
-
V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kedlubnové hranolky, pokrájené bílé části cibulek, osolíme a podusíme “ na skus „.
-
Před koncem posypeme kari kořením, přidáme jemně pokrájené a semínek zbavené chilli papričky, pokrájená rajčátka, cibulovou nať, zalijeme kokosovým mlékem a ještě krátce povaříme.
-
Na závěr posypeme lístky koriandru.
-
Podáváme s rýží.
Kuchařka: maris









