
- reklama -
Suroviny
- 2 střední kedlubny nakrájené na kostky
- 1 větší cibule
- 2 lžičky sladké papriky
- 1 lžičky soli
- 1-3 (dle preference) lžičky hladké rýžové mouky
- olej
Postup přípravy receptu
-
Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji. Přidáme sladkou papriku.
-
Kedlubny oloupeme, nakrájíme na asi 2 cm kostky, přidáme je do hrnce, podlijeme a vaříme do měkka.
-
Nakonec zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě, osolíme a přilijeme vody dle potřeby či libosti. Krátce povaříme a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Se super rychlým, jednoduchým a chutným polentovým knedlíkem chutnalo všem, i batoleti.
Kuchařka: TerezaVe