
- reklama -
Suroviny
- 250 ml vlažné vody
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 rozšlehané vejce
- 3 lžíce kečupu (já dávám trochu víc, ale pak musím přisypávat mouku, aby byla správná hustota)
- 1 lžička soli
- 1 lžička mletého pepře
- 440 g hladké mouky (může být půl hladké a půl nějaké celozrnné, žitné, špadlové – co máte rádi)
- 1 lžička sušeného droždí (já dávám celý sáček 7g)
- 250 g strouhaného sýru
- lžíce bazalky
- lžíce oregána
Postup přípravy receptu
-
Všechny suroviny kromě sýru bazalky a oregána dám do pekárny, na program na program základní, zbytek přisypu až po zaznění signálu.
Chleba je výborný, dá se jíst i samotný, ale je takový slavnostnější. Chutná trochu jako pizza. Někdy přidávám ještě lžíci granulovaného česneku. Dobrou chuť.
Poznámka od kuchařky
fotku budu muset dodat az ho upeču
Kuchařka: LenkaS85