![Kávovo-kminový steak z kotlety se zeleninou_5ff781fbac89e.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/kavovo-kminovy-steak-z-kotlety-se-zeleninou_5ff781fb9932c.jpeg)
- reklama -
Suroviny
- 3 plátky kotlety
- Marináda :
- 1 dcl oleje
- 1 lžička chilli
- 1 lžička soli
- 1 lžička kmínu
- 3 lžičky dobré mleté kávy
- zelenina : mrkev, cibule, květák, česnek. (co dům dal)
Postup přípravy receptu
-
Z kotlety uděláme steaky cca 2-3 cm.
-
Z ingrediencí připravíme marinádu, kterou vetřeme do steaků a necháme 2 hodiny odpočívat.
-
Na rozpálené pánvi s trochou oleje orestujeme steaky z obou stran. Každou cca 4 – 5 minut. Já ještě chvilku restoval i boky.
-
Vyndáme z pánve na plech a dáme do rozehřáté trouby na 180°C na cca 10 minut dojít.
-
Do výpeku dáme orestovat cibuli, postupně přidáme všechnu zeleninu a restujeme do měkka.
Kuchař: Lubik