Kávovo-kminový steak z kotlety se zeleninou

37
- reklama -

Suroviny

3 plátky kotlety
Marináda :
1 dcl oleje
1 lžička chilli
1 lžička soli
1 lžička kmínu
3 lžičky dobré mleté kávy
zelenina : mrkev, cibule, květák, česnek. (co dům dal)

Postup přípravy receptu

  1. Z kotlety uděláme steaky cca 2-3 cm.


    Zobrazit celý recept

  2. Z ingrediencí připravíme marinádu, kterou vetřeme do steaků a necháme 2 hodiny odpočívat.

  3. Na rozpálené pánvi s trochou oleje orestujeme steaky z obou stran. Každou cca 4 – 5 minut. Já ještě chvilku restoval i boky.

  4. Vyndáme z pánve na plech a dáme do rozehřáté trouby na 180°C na cca 10 minut dojít.

  5. Do výpeku dáme orestovat cibuli, postupně přidáme všechnu zeleninu a restujeme do měkka.