- reklama -
Suroviny
3-4 porce
- Vepřové kotlety 6 ks
- cibule větší
- kapie 1 sklenička
- 1 feferonka
- kyselé okurky 2 střední
- 1 lžíce solamylu
- sůl
- pepř
- 1 lžíce kečupu
Postup přípravy receptu
-
Opět vaříme bez tuku! Na dno hrnce dáme trochu vody, když vzkypí, přidáme na tenké proužky nakrájené maso, orestujeme, osolíme, opepříme, dáme pokrájenou feferonu. Podusíme asi 10 minut.
-
Kyselou okurku nastrouháme na hrubo, kapii bez vody posekáme na menší kousky, cibuli na půlměsíce. Přihodíme k masu a ještě asi 5 minut dusíme. Přilijeme kečup se zamíchaným solamylem.
Podávám s hranolkami.
Poznámka od kuchařky
Tento recept je převzatý z E-kuchařky a líbí se mi, protože není plný té omáčky, spíš na způsob číny.
Kuchařka: rendulka