
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 6 PL hl. mouky nebo polohrubé
- 2 PL Karobu
- 1-2 PL třtinového cukru
- 2 PL oleje
- 8 PL sójového mléka
- 1 PL jahodové marmelády
- 1 lžička prášku do pečiva
Postup přípravy receptu
-
Mouku s práškem a karobem prosejeme.
-
V druhé misce smícháme mléko, olej, marmeládu a cukr.
-
Přidáme k sypké směsi a pečeme v menší formě. Doba pečení je individuální. Mě se stalo, že po rozkrojení bylo místama ještě syrové těsto tak jsem to přikryla alobalem a dopékala cca 30 minut.
Poznámka od kuchařky
Je to veganská varianta. Všechno jde nahradit „tradičními“ surovinami.
Původně se má péct v mikrovlnce. To jsem zkoušela taky a vznikla z toho jakási opravdu nedobrá hmota takže nikdy víc 🙂
Kuchařka: Twiggy









