
- reklama -
Suroviny
- mleté maso
- vejce
- cibule
- česnek
- kmín
- sůl
- cibule
- majoránka
- mléko
- houska (rohlík)
Postup přípravy receptu
-
Nakrájíme housku na malé kostičky, ponoříme do mléka cca na 2 minuty, poté ji vymačkáme.
-
Nakrájíme cibuli na kostičky. Vše smícháme dohromady, přidáme vejce, koření.
-
Na závěr není špatné rozdrtit hrst brambůrků a obalit v ní karbanátky, jsou pak křupavější.
Poznámka od kuchařky
Nikde jsem nenašla recept na normální karbanátky, jen na mleté s nivou, květákové a podobně, tak sem přidávám svůj oblíbený 🙂 Pokud již někde je stejný, tak se předem omlouvám a snad Vás tím příliš nepopudím 🙂
Kuchař: Deihero