
- reklama -
Suroviny
15 porcí
- 794 g (2 konzervy) kondenzovaného karamelového mléka
- 500 ml kávového rumu
- 500 ml plnotučného mléka
- 1 sáček mandlového pudinku
Postup přípravy receptu
-
Karamelové mléko promícháme pomocí metly s rumem. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme krém, který necháme za stálého míchání (aby se nevytvořil škraloup) vychladnout.
-
Pudink smícháme s kondenzovaným mlékem s rumem, důkladně prošleháme, aby se vše spojilo.
-
Likér pak necháme odležet alespoň 120 minut v chladu. Před použitím ho dobře promícháme. Hotový likér pak můžeme podávat s kostkami ledu.
Poznámka od kuchařky
Likér uchováme v uzavřených lahvích v chladničce.
Kuchařka: MiskaM









