- reklama -
Suroviny
2-3 porce
- 1 lžíce oleje
- 1 cibule
- 500 g růžičkové kapustičky
- 250 g žampiony
- 2 stroužky česneku
- 4 vejce
- sůl a pepř
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme najemno, žampiony na plátky a dáme společně smažit na lžíci oleje. Mezitím kapustičky přelijeme vařící vodou, necháme okapat a nakrájíme na čtvrtky. Když máme cibulku a žampiony dozlatova, přidáme kapustičky.
-
Osolíme a opepříme a smažíme společně, dokud kapustičky nezměknou (cca 10 min). Na závěr přidáme prolisovaný česnek a odstavíme.
-
Vedle na pánvi uděláme volské oko. Podáváme společně.
Poznámka od kuchařky
Recept je z Primafresh 🙂
Kuchařka: kuhnice