Kapr v pivní máslové marinádě

116
- reklama -

Suroviny

1/2 kapra ( filet nebo podkovy, jak kdo má rád)
sůl
Na marinádu:
200 ml černého piva ( používám Svijany nebo Kozla)
3 PL rozpuštěného másla
3 rozmačkané stroužky česneku
1 malá cibule najemno nakrájená
3 KL sladké červené papriky
1 KL uzené papriky
špetka chilli vloček
rozmarýn
petrželka
libeček

Postup přípravy receptu

  1. Filet kapra dostatečně osolíme z obou stran a vložíme do pekáčku. Z uvedených surovin smícháme marinádu a nalijeme ji přes rybu. Necháme minimálně hodinu marinovat a poté pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C. Jednoduché a chutné 🙂


    Zobrazit celý recept

Poznámka od kuchařky

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/