Kapr pro dietáře

46
- reklama -

Suroviny

porce kapra
1 lžíce olivového oleje
sůl
špetka římského kmínu
2 střední černé ředkve
hrst cherry rajčátek
hrst zelené jarní cibulky

Postup přípravy receptu

  1. Do oleje přidáme sůl a kmín . Kůži kapra nažízneme a potřeme jednotlivé porce olejem s přísadami. Necháme hodinku odležet v lednici. Na zapékací talíř položíma marinovaného kapra, nakrájenou černou ředkev, rajčátka a nasekanou cibulku.


    Zobrazit celý recept

  2. Zakryjeme alobalem a pečeme v troubě na nejvyšší stupeň 10 minut. Poté odděláme alobal, zeslabíme troubu asi na 18°C a dalších 10 minut dopečeme.

  3. Zeleninu použijeme místo přílohy.

Poznámka od kuchařky

Rajčátka pustí šťávu a po upečení také dobře chutnají. 🙂