
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- 1 naporcovaný kapr
- sůl
- pepř
- trochu hladké mouky
- 1 žlutá cibule
- 1 červená cibule
- 2 zelené papriky
- 6 žampiónů
- 2 stroužky česneku
- 3 lžíce dobrého kečupu (může být i ostrý)
- 100 ml suchého červeného vína
- petrželka
- olej
Postup přípravy receptu
- 
Připravené porce kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce. 
 Pekáček vymastíme olejem, vložíme pomoučněné porce ryby, ty také pokapeme olejem a v troubě rozehřáté na 220°C pečeme asi 15-20 minut.
- 
Mezitím na pánvi na lžíci oleje zpěníme obě cibule nakrájené na nudličky, k nim po chvilce přidáme papriky nakrájené na proužky a krátce podusíme. 
 Pak přidáme žampióny a česnek pokrájené na plátky, kečup a nakonec přilijeme víno, je-li třeba přisolíme a vše krátce podusíme.
- 
Pečeného kapra obložíme připravenou směsí, posypeme nasekanou petrželkou a podáváme s vařeným bramborem. 
            Kuchařka: Angel 666
        
