Kaparovo-chřestová omeletka -narychlo

45
- reklama -

Suroviny

300 g bílého chřestu
50-70 g strouhaného sýra
3 vejce
1 lžička hořčice
1 lžička kaparů
sůl, pepř, cibulka na ozdobu
1 a 1/2 PL olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Oloupaný bílý chřest povaříme asi 10 minut v osolené vodě.


    Zobrazit celý recept

  2. Po uvaření měkký chřest ještě podélně rozřízneme.

  3. Vejce rozšleháme s nastrouhaným sýrem, hořčicí a kapary.

  4. Na pánvi necháme rozehřát olej, vložíme chřest, orestujeme a zalijeme vaječnou směsí s kapary.

  5. Upečeme omeletku, kterou posypeme cibulkou.

Poznámka od kuchařky

Je to rychlé a chutné, pospíchala jsem a tak jsem udělala takovou omeletku, co bylo a zbylo ještě dnes navečer doma.