- reklama -
Suroviny
- 300 g bílého chřestu
- 50-70 g strouhaného sýra
- 3 vejce
- 1 lžička hořčice
- 1 lžička kaparů
- sůl, pepř, cibulka na ozdobu
- 1 a 1/2 PL olivového oleje
Postup přípravy receptu
-
Oloupaný bílý chřest povaříme asi 10 minut v osolené vodě.
-
Po uvaření měkký chřest ještě podélně rozřízneme.
-
Vejce rozšleháme s nastrouhaným sýrem, hořčicí a kapary.
-
Na pánvi necháme rozehřát olej, vložíme chřest, orestujeme a zalijeme vaječnou směsí s kapary.
-
Upečeme omeletku, kterou posypeme cibulkou.
Poznámka od kuchařky
Je to rychlé a chutné, pospíchala jsem a tak jsem udělala takovou omeletku, co bylo a zbylo ještě dnes navečer doma.
Kuchařka: varilamyskakasicku