Kanapky s lososovou pomazánkou

70
- reklama -

Suroviny
10-12 porcí

100 gramů tuňáka
100 gramů lososa (konzervovaného)
kopr
1 limetka nebo citrón
4 lžíce husté zakysané smetany nebo Majolky®
bagetka nebo malé kousky pečiva
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Konzervované maso tuňaka i lososa necháme okapat.

  2. V misce pak rozmícháme vidličkou rybí masíčko a smícháme s majononézou, nebo hustou zakysanou smetanou a pak vmícháme i nasekaný kopr. Dochutíme solí, pepřem, limetkovou /citrónovou/ šťávou.

  3. Veku nebo bagetku opečeme v toustovači nebo na grilu.

  4. Pak natřeme na vychladlé pečivo pomazánku a zdobíme limetkou, citronem a koprem.

Poznámka od kuchařky

Je možné ale dělat i z malých plátku zauzeneho lososa, je to také pikantní, zkusila jsem oboje a moc dobré chutné.