
- reklama -
Suroviny
    
- Těsto:
- 1/2 másla nebo Hery (125 g) – změklé
- 3 vejce
- 1/2 l mléka
- 300 g špaldové mouky
- 100 g polohrubé mouky
- 150 g fruktozy (nebo normálního cukru)
- 1 prášek do pečiva
- kůru z 1/2 citronu
- Na kaki náplň:
- 4 kaki
- Na ochucení:
- kaki
- špetka skořice
- muškát
- citronová šťáva
Postup přípravy receptu
- 
Přiznávám, že já těsto díky únavě a pokročilé době dělala v pečce. Prostě jsem do nádoby dala suroviny v pořadí tekuté, tuhé, jak je uvedeno v surovinách a zapnula program Těsto. Máslo bylo velmi změklé. Samozřejmě můžeme připravit i klasicky v míse. 
- 
Kaki nakrájíme na kousky, ochutíme. 
- 
Tekuté těsto nalijeme na pekáč vyložený papírem nebo potřený tukem a vysypaný např. kokosem. 
- 
Pečeme dle své trouby, já pekla 30 min. na 175 °C 
Poznámka od kuchařky
Recept vhodný pro diabetiky
            Kuchařka: spagetka
        
 
            