
- reklama -
Suroviny
podle velikosti plechu
- 4 vejce
- 200 g cukru krupice
- 1 vanilkový cukr
- 100 ml oleje
- 2 malé bílé jogurty (já používám choceňské)
- 35O g polohrubé mouky
- 1 prášek do pečiva
- hruškový kompot (šlo by určitě i z jiného ovoce)
Postup přípravy receptu
-
Vejce vyšleháme s cukrem, vanilkovým cukrem. Přidáme olej, necháme ještě chvíli šlehat. Poté zamícháme jogurty.
-
Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, zamícháme na kousky nakrájené hrušky (já přidala i trochu šťávy z kompotu) nalijeme na plech a dáme péct.
Poznámka od kuchařky
Až budu dělat přístě, tak dodám foto. Teď jsem nestihla ani vyfotit, jak se po buchtě zaprášilo.
Kuchařka: Jana82