
- reklama -
Suroviny
- 400 g uzeného kapra
- 250 g těstovin
- 2 kyselé okurky
- 2 cibule
- 2 rajčata
- 1 kapie
- 100 g nivy
- 150 g bílého jogurtu
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, přecedíme a necháme vychladnout. Okurky na krájíme na plátky, cibuli nadrobno, rajčata na měsíčky, papriku na proužky. Přidáme k vychladlým těstovinám.
-
Nivu nadrobíme do jogurtu, rozmixujeme a smícháme s těstovinami a zeleninou. Dochutíme solí a pepřem. Uzeného kapra obereme od kůže a kostí a vmícháme do salátu.
Poznámka od kuchařky
Zdroj – Sladkovodní kuchařka
Kuchař: Jiri V.