Jiříkova pomazánka z uzených ryb a olomouckých tvarůžků

78
- reklama -

Suroviny

2/3 ryby (uzené)
1/3 olomouckých tvarůžků
cibule
sůl
pepř
čerstvá paprika
chilli
olej

Postup přípravy receptu

  1. Ryby čerstvě vyuzené nebo konzervované – použil jsem konzervované ryby podle receptu- http://www.toprecepty.cz/recept/28876-uzeni-ryb-a-konzervovani-uzenych-ryb-zavarovanim/-

  2. Obereme a pomeleme společně s olomouckými tvarůžky a cibulí.

  3. Podle chuti ochutíme solí, pepřem, paprikou, chilli. Dle nutnosti přidáme olej a zamícháme.

  4. Při použití ryb konzervovaných v oleji další přidání oleje většinou není nutné. Podáváme s chlebem, pečivem a něčím k zapití.

Poznámka od kuchařky

Zdroj – Recept na Jiříkovu pomazánku je na stránkách Rybářství Rychvald s.r.o.

Byl pojmenovám podle Oldřicha Jiříka z Rychvaldského rybářství.