
- reklama -
Suroviny
- Mlíčí
- jikry
- bobkový list
- nové koření
- celý pepř
- sůl
- cibule
- ocet
- cukr
- smetanová remuláda
Postup přípravy receptu
-
Umyté jikry a mlíčí uvaříme ve vodě s rozkrojenou cibulí, okyselené, osolené a oslazené podle chuti, i s kořením. Velice mírným varem, stačí 10, max. 15 minut. V tomto vývaru je necháme do druhého dne.
-
Scedíme, kromě bobkového listu vybereme všechno koření, skládáme do skleněné nádoby a zaléváme remuládou. Dobře uzavřené uložíme do lednice na den-dva odležet. Chutná jemně, jako rybí salát.
Poznámka od kuchařky
Použila jsem remuládu z receptu : http://www.toprecepty.cz/recept/8537-smetanova-mar…
Kuchařka: cathleen