
- reklama -
Suroviny
1 porce
- malý hermelín
- zarovnanou lžičku nasekané petrželky
- 1/3 lžičky sušeného česneku
- 1/3 lžičky nasekaného tymiánu
- 1 rovná lžička sypké papriky
- 50 g cibule nasekané na jemno
- špetička soli
- pepř podle chuti
- olivový olej
Postup přípravy receptu
-
Smícháme vše dohromady, aby šlo směsí sýr potírat a zůstávala na něm .(Dobře se bude pracovat s nějakou miskou, do které sýr se směsí vložíme).
-
Připravíme si pánev, (pokud možno steakovou), do které dáme taktéž trochu oleje. Do grilu lít olej nebudeme. Zahřejeme na maximální stupeň sporáku, (varné desky) a dáme opékat sýr. (Při použití čerstvé cibule se nebojte, že sýr v místě s cibulí černá).
-
Opékáme, dokud sýr nezměkne, ale nezačne vytékat. Rozhodně alespoň jednou otočíme!
Kuchař: HuhuCZE