Jemná pomazánka z filetů ve vaječno-hořčicovém krému

40
- reklama -

Suroviny

1 krabička sleďových filetů ve vaječno-hořčičném krému
1 měkký odtučněný tvaroh
1 nastrouhaná větší mrkev
1/2 nastrouhaného stvolu řapíkatého celeru
sůl
1-2 ČL hořčice na dochucení – není nutná, jen podle chuti
šťáva z jednoho citrónu

Postup přípravy receptu

  1. Filety a ostatní jmenované suroviny ušleháme ve šlehači, pak přidáme nastrouhanou mrkev a řapíkatý celer, ochutíme citrónovou šťávou,osolíme, zamícháme a podáváme s pečivem.


    Zobrazit celý recept

  2. Filety jsou již samy o sobě velmi dobré, jsou v krásném chutném vaječno-hořčičném krému, tedy není třeba nic moc dochucovat.

Poznámka od kuchařky

Podáváme s pečivem a zeleninkou. Zdobíme kolečky řapíkatého celeru, apod.