
- reklama -
Suroviny
- 500 g listového těsta
- hladká mouka na poprášení
- olivový olej
- 1 konzerva nakládaných sušených rajčat
- 100-150 g mozzarelly nastrouhané
- 100 g nastrouhaného ementálu
- čerstvý tymián (dala jsem sušený)
Postup přípravy receptu
-
Listové těsto si rozválíme na pomoučněném válu asi na 2-3 mm.
-
Potřeme olivovým olejem a nakrájíme na čtverečky asi 4×4 cm.
-
Doprostřed každého čtverečku dáme kousek rajčete, zasypeme oběma sýry a tymiánem a dáme péct na 10 až 15 min. do trouby na 180 stupňů. Pečeme dorůžova.
Poznámka od kuchařky
Zdroj-časopis Albert. Nemám fotopostup, je to práce dcery mého přítele. Ochutnala jsem a můžu říct, ač nemám ráda sušená rajčata, že na Silvestra je to přesně to, co určitě udělám. Skvělé!!
Kuchařka: JanaDorazinova