Jednoduchý sulc

62
- reklama -

Suroviny
2 porce

1 vepřové koleno
1 vepřovou nožičku
1/2 Bonduelle DUO (mrkev, hrášek)
3 ks bobkový list
5 ks nové koření
5 ks pepř
1 – 2 lžičky soli
1 vajíčko

Postup přípravy receptu

  1. Do tlakového hrnce dáme vepřové koleno, vepřovou nožičku, bobkový list, nové koření, pepř a sůl. Vaříme 2 hodiny. Pak maso vyndáme, obereme a bez kůže nakrájíme.


    Zobrazit celý recept

  2. Maso smícháme s mrkví a hráškem (bez nálevu), dáme do misek a na vrch pokládáme na kolečka nakrájené natvrdo uvařené vajíčko.

  3. Nakonec přes cedítko zalijeme vývarem.

  4. Podáváme s cibulí, octem a chlebem.