- reklama -
Suroviny
2 porce
- 1 vepřové koleno
- 1 vepřovou nožičku
- 1/2 Bonduelle DUO (mrkev, hrášek)
- 3 ks bobkový list
- 5 ks nové koření
- 5 ks pepř
- 1 – 2 lžičky soli
- 1 vajíčko
Postup přípravy receptu
-
Do tlakového hrnce dáme vepřové koleno, vepřovou nožičku, bobkový list, nové koření, pepř a sůl. Vaříme 2 hodiny. Pak maso vyndáme, obereme a bez kůže nakrájíme.
-
Maso smícháme s mrkví a hráškem (bez nálevu), dáme do misek a na vrch pokládáme na kolečka nakrájené natvrdo uvařené vajíčko.
-
Nakonec přes cedítko zalijeme vývarem.
-
Podáváme s cibulí, octem a chlebem.
Kuchař: pludek