- reklama -
Suroviny
- 250 ml plnotučného mléka
- 100 g krupicového cukru
- 37 g vanilkového pudinkového prášku
- 250 g plnotučného tvarohu ve vaničce
- 1 balení světlých Bebe sušenek
- 1 balení tmavých Bebe sušenek
- mletá skořice na posypání
- Na ozdobu:
- lžička marmelády
- cukrářské dekorativní kuličky
Postup přípravy receptu
-
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý krém. Po uvaření ho necháme za stálého míchání mírně vychladnout, aby se na povrchu nevytvořil škraloup. Potom opatrně vmícháme tvaroh a krátce prošleháme.
-
Vezmeme obdélníkovou mísu a do ní vkládáme střídavě mléčnou a kakaovou sušenku potřenou krémem, lepíme je vedle sebe a pak postupně na sebe. Takto pokračujeme, dokud krém nespotřebujeme všechen. Končíme krémem, který pak posypeme mletou skořici.
-
Dáme vychladit do lednice a to minimálně na 15 hodin.
Kuchařka: MiskaM