
- reklama -
Suroviny
1 ks
- 1 kg cukru krystal
- 9 kávových lžic vody
- gelové barvy Wilton nebo potravinové barvy v prášku
Postup přípravy receptu
-
Když děláte malé misky tak nechte schnout jen 1 hodinu. Já měla zapálený krb tak to uschlo půl hodiny u teploučka. Že je uschlý poznáte že na něj jemně zaklepete a je tvrdý.
-
Misku po použití jen rozbijte zpět na krystal přes utěrku a vysypte do cukřenky, vypadá parádně obarvený cukr. Ze zbytku cukru si můžete vyrobit kostkový domácí cukr.
-
Do malé formičky zatlačte cukr, vyklepněte na tác a nechte uschnout 1 hodinu a budete mít krásný barevný kostkový cukr (viz foto).
Poznámka od kuchařky
plnit můžete čím chcete a tvar taky jakýkoliv, krááásné je srdce z formy na dort obarvené na rudou a do toho pár bonbonů a krabičku se snubním prstenem doprostřed, bože budu brečet!!!
Kuchařka: k.radulka