
- reklama -
Suroviny
2-3 porce
- 150 g kuřecích prsíček
- 250 g drůbežích jater
- 1 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce magi
- 1 lžička tekutého čili koření
- 1 stroužek česneku
- zelená petrželka
- asi 2 cm nastrouhaného zázvoru
- 2 lžíce olivového oleje
- špetka soli
- Na obalení hlívy:
- vajíčko
- hladká mouka
- strouhanka
- na smažení – olej podle potřeby
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí prsíčka a játra nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Přidáme magi, sojovou omáčku, rozetřený česnek a zázvor, čili koření, nasekanou petrželku a olivový olej.
-
Promícháme a necháme uležet cca 2 hodiny. Pak restujeme na suché teflonové pánvi doměkka. Jako přílohu podáváme v trojobalu obalené a usmažené hlavičky z hlívy ústřičné.
Poznámka od kuchařky
Můj experiment.
Kuchařka: JanaDorazinova









