
- reklama -
Suroviny
- 200 g goudy
- 200 g pivního salámu
- 1 cibule
- 1 svazek ředkviček
- 1-2 rajčata
- pažitka
- Zálivka:
- 2 lžíce červeného vinného octa
- 1 lžíce hořčice výraznější chuti (dala jsem dijonskou s křenem)
- 4 lžíce slunečnicového oleje
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Sýr i salám nakrájíme na nudličky velikosti zápalky, cibuli nakrájíme na tenoučké proužky, ředkvičky na tenké plátky a rajčata na malé kostičky.
-
Vše dáme do mísy a přidáme nasekanou pažitku.
-
Ocet dobře promícháme s hořčicí, přidáme sůl, pepř a nakonec zašleháme olej, až se nám utvoří hladká zálivka.
-
Salát přelijeme zálivkou a dobře promícháme.
Kuchařka: Angel 666