
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 housky
- 2 kuřecí prsa
- 100 g rajčat
- 100 g okurek
- listy ledového salátu
- 4 plátky sýru Čedar
- 1 lžíce Pearl River Bridge – japonské sojové omáčky
- 2 lžíce Teriyaki omáčky
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí prsa opláchněte pod tekoucí vodou, osušte papírovou utěrkou a osolte. Nechte marinovat v japonské sojové omáčce a teriyaki omáčce cca 1 hodinu.
-
Prsa potom pečte v troubě na středním stupni cca 12 minut.
-
Mezitím rozkrojte housky, rozpusťte máslo na pánvi a obě housky opečte do zlatova.
-
Připravte nakrájená rajčata a okurky na plátky a listy ledového salátu. Jakmile máte upečená kuřecí prsa, vkládejte je do housky s vrstvou nakrájené zeleniny a sýru.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: FW Tandoori









