Jánošík (bramborák jinak)

83
- reklama -

Suroviny

syrové brambory
vejce
salám
cibulka
strouhaný sýr
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Brambory nahrubo – placičku dát přímo na rozpálený olej – nesolit, nepepřit, není potřeba.

  2. Potom obrátíme a doprostřed udělat důlek – doslova roztrhnout placku a rozklepneme 1 vejce.

  3. Nyní teprve osolit, opepřit, přidat nakrájený salám, cibulku a strouhaný sýr.

  4. Opečeme z druhé strany a Jánošík je hotový. Kdo chce více propečené vejce – stačí na minutku do mikrovlnky.

Poznámka od kuchařky

Jánošíka jsem se naučila v hodině vaření na základce (to už je dávno:-) a musím dělat dodnes jak pro děti, tak pro dospěláky. Moje heslo: „chceš Jánošíka – nastrouhej si brambory“ a chutná jim o to více!

Posílám recept poprvé a jdou vložit jen 3 fota, tak posílám jen finále…