Jahody se smetanou

118
- reklama -

Suroviny
2 porce

– zakysaná smetana (14%) 375 g
– měkký tvaroh 250 g
– vanilkový cukr
– jahody
– piškoty

Postup přípravy receptu

  1. Jahody omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Zakysanou smetanu a měkký tvaroh rozmícháme a podle chuti můžete dát i cukr.


    Zobrazit celý recept

  2. Do misky, nebo většího hrnku dáme na dno piškoty a první vrstvu smetany s tvarohem a na to přijdou jahody. V tomto pořadí střídáme vrstvy do vyčerpání ingrediencí.

  3. Nakonec posypeme vanilkovým cukrem a dáme vychladit do lednice a výborný osvěžující dezertík je na světě.

Poznámka od kuchařky

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině „Vaříme s Jirkou“ (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/