Jahodové řezy – vynikající :o)

67
- reklama -

Suroviny
15 porcí

Na piškot:
4 vejce
15 dkg moučkového cukru
1/2 dcl oleje
1 dcl vody (teplé)
20 dkg polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva
Na krém:
1/2 kg jahod
1 vanilkový pudink
25 dkg másla
20 dkg moučkového cukru

Postup přípravy receptu

  1. Ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej a vodu, nakonec mouku s práškem do pečiva.

  2. Dáme péci na vymazaný a moukou vysypaný nebo pečicím papírem vyložený plech.

  3. Po upečení necháme piškot vychladnout a připravýme si krém.

  4. Jahody rozmixujeme, promícháme s vanilkovým pudinkem a uvaříme jako pudink.

  5. Utřeme máslo s cukrem a postupně přidáváme vychladlou jahodovou směs.
    Když je piškot vychladlý potřeme jej krémem.

  6. Polijeme buď čokoládovou polevou nebo poklademe jahodama a zalejeme želatinou – fantazii se meze nekladou!!! Dobrou chuť :o)))