
- reklama -
Suroviny
4 porce
- Zhruba:
- 6 dl studeného mléka
- 300 g jahod + na ozdobu
- 2 lžičky moučkového cukru
- 2 lžíce kokosového sirupu – možno vynechat
- ledová tříšť
- 4 lžíce zmrzliny nebo vanilkového polárkového dortu
- možno dozdobit šlehačkou
Postup přípravy receptu
-
Omyté jahody umixujeme s vychlazeným mlékem, cukrem dle potřeby a kokosovým sirupem.
-
Vmícháme ledovou tříšť.
-
Do sklenic dáme zmrzlinu a zalijeme jahodovým nápojem.
-
Dozdobíme dle své fantazie.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: Blesk pro ženy, speciál Léto.
Množství ingrediencí si upravíme dle své potřeby, záleží jak velké máme sklenice.
Kuchařka: Merylas









